Малери и махери на колото

малери и махери

Ниту овој понеделник нема да ги заборавиме играчите кои го обележаа изминатиот викенд, односно овде ќе ви ги претставиме „малерите и махерите“ на колото.

Малер 1

Клуб Бриж е вионвник за овој тикет што не е добитен. Имено, овој дуел уште во првото полувреме беше 3-0, па за жал така и остана.

Малер 2

Толку блиску, а сепак далеку. Витесе имаше пенал за 2-1 во касните 80ти минути, но за жал не успеа да го реализира, додека Аз Алкмар беше фаворит за многу играчи. Жално.

Mалер 3

Одлично изигран тикет, но за жал Филде не дозволи овој играч да биде побогат за скоро 400 евра.

Махер 1

Тикет е повеќе храбар отколку махерски 🙂 . Играчот избрал внимателно 7 фаворити и за уплата од 5.000 денари си добил 33.000 денари. Најблагодарен треба да биде на Порто кој заби во 95-та минута. За убаво да се трошат.

Махер 2

4 натпревари кога ќе се комбинираат со супер уплата се добива супер тикет. Честито да е!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*