ТИП НА ДЕНОТ: (03.12.2018,18:00) ОПАВА – СЛАВИЈА ПРАГА

тип на денот

СЛАВИЈА ПРАГА ХРАБРО КОН ТИТУЛА

Чешка, Прва Лига 03.12.2018: Опава – Славија Прага ТИП 2

Резултат: 2-3

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Опава и Славија Прага од чешката прва лига. Опава според очекувањата се наоѓа и на вториот дел на табелата, а во последното коло беше поразена од Злин. Од друга страна Славија Прага е еденод посериозните кандидати кои ја сакаат чешката титула. Веруваме дека до последен здив ќе се борат и нема да ја препуштат на друг тим. Наш предлог е победа за гостите, а тоа може да го изиграте во Coinbet24 со коефициент од 1.41.

УСПЕШНОСТ ДЕКЕМВРИ: 1/2

ОПАВА – СЛАВИЈА ПРАГА 2
Регистрирај се за Бонус ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*