Што се уплаќа денес? (01.12.2018)

што се уплаќа денес

За денес имаме огромна понуда и висока уплата на многу натпревари. Сепак ние избравме два за кои сметаме дека ќе минат без проблеми.

Вердер – Баерн – 2 @ 1.41

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 65.405 евра. За победа на домаќините се уплатени 1.514 евра, за реми 4.181 евра, додека за победа на Баерн уплатата изнесува 59.710 евра.

Фиорентина – Јувентус – 2 @ 1.68

Уплатата на овој натпревар изнесува 25.549 евра. За победа на Фиорентина уплатени се 1.842 евра, за реми 4.535 евра, додека за победа на Јувентус уплатата изнесува 19.172 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*