Што се уплаќа денес? (16.07.2018)

Што се уплаќа денес

Неколку дена по ред сме успешни во оваа категорија, па се надевам дека и денес ќе биде така …

Елфсборг – Хамарби – 1 @ 2.28

Уплатата за овој дуел е 32.823 евра. Од нив за победа на Елфсборг се уплатени 19.319 евра, за реми 5.517 додека за победа на Хамарби, уплатата изнесува 7.987 евра.

Фалкир – Рејкјавик – 2 @ 2.18

Овде вкупната уплата е 18.549 евра. За победа на Фалкир уплатени се 3.192 евра, за реми 2.504, а за победа на Рејкјавик уплатата е 12.853 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*