Соработка дефинитвно има, но дали 2/1, 1/2 или 7+ ќе видиме вечер!

3 за 3

Вечер со почеток во 20:45 ќе се изигра натпревар од англиската Ванарама Националн лига Север во која ќе се сретнат Јунајтед оф Манчестер и Алфретон.

Јунајтед оф Манчестер моментално се наоѓа на претпоследната 21-ва позиција со освоени 10 бода после 14 изиграни натпревари и досега имаат остварено 2 победи, 4 реми и 8 порази.

Алфретон од друга страна ја зазема 16-та позиција бидејќи на 13 изиграни натпревари имаат забележано 5 победи, 1 реми и 7 порази, па досега имаат 16 бода.

Овие две екипи досега се имаат сретнато 6 пати, ако ги погледнеме тие резултати, овде може да кажеме дека станува збор за соработка 3 за 3. Имено, тие по три бода имаат разменето во изминатите три сезони, а во тој временски интервал имавме прилика да видиме два големи прелази 1/2 и 2/1 како и 7+ во корист на едната и на другата екипа.

Наш предлог:

Полувреме/крај – 1/2 @ 24 во Bet365

Полувреме/крај – 2/1 @ 29 во Bet365

Вкупно голови – 7+ @ 13 во Bet365

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*