Малери и махери на колото

малери и махери

Иако понудата беше изразито послаба овој викенд, ние сепак нема да го прескокнеме овој понеделник со содржината наменета за малерите и махерите на колото.

Малер 1

Овој играч изиграл 5 натпревари со типот полувреме/крај. Да бидеме искрени, тоа е тешко да се погоди, но во овој случај веќе четири се погодени, а последната му се „расипува“ во 43-та минута, каде што Белорусија постигнува гол и овој играч го остава без 1000 евра.

Малер 2

Исто како и многу играчи, така и овој очекуваше дека Шкотска лесно ќе ја надигра репрезентацијата на Израел, па типувал 2/2. За жал, на полувреме погоди, но крајот беше во корист на домаќините.

Малер 3

Мора да признаеме дека овој тикет е мајсторски изигран. Имено, играчот избрал 7 натпревари и воглавно типувал само на голови. За жал Русија против Шведска заврши 0-0, а овој играч го остави без 57.000 денари.

20 евра мобилен бонус во обложувалницата на 10Bet!

Махер 1

Иако Италијанците беа во лоша форма, сепак некој многу верувал во нив. Можеби типот не е кој знае што, но уплатата е навистина голема. Како и да е, за убаво да се трошат.

Махер 2

Махер во вистинска смисла. Овој играч погоди шест натпревари полувреме/крај и за само 20 денари уплата, оствари добивка од 30.000 денари. Честитки и за убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*