Што се уплаќа денес? (09.10.2018)

што се уплаќа денес

Вчера во оваа категорија забележавме добивка, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Сандерленд – Карлисле – 1 @ 1.93

Вкупната уплата на овој дуел е 13.044 евра. Од нив за победа на Сандерленд се уплатени 9.569 евра, за реми 1.337 евра, а за победа на гостите уплатата изнесува 2.138 евра.

Гилингем – Тотенхем У21 – 1 @ 1.56

На овој натпревар се уплатени 11.738 евра. Од нив за победа на Гилингем се издвоени 10.989 евра, за реми 328 евра, а само 421 евра се уплатени за победа на гостинот.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*