Што се уплаќа денес? (09.08.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во нашата омилена категорија ви претставуваме дабл натпревари од Лига Европа.

Зорија – Брага – 2 @ 2.10

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 37.388 евра. За победа на Зорија се уплатени 1.208 евра, за реми 2.467 евра, додека за победа на Брага уплатата изнесува 33.712 евра.

Аполон – Динамо Брест – 1 @ 1.71

На овој дуел имаме вкупна уплата од 27.142 евра. За победа на Аполон се уплатени 24.955 евра, за реми 1.247 евра, а за победа на Динамо Брест уплатата изнесува само 940 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*