Малери и махери на колото!

малери и махери

И овој понеделник, на нашиот сајт има место за малерите и махерите кои го одбележаа овој викенд. За жал во оваа статија има повеќе малери отколку махери.

Малер 1

Улогата на главен виновник за овој тикет што не е добитен им ја препишуваме на Копенхаген. Тикетот како што можете да видете е мајсторски изигран со високи коефициенти, а и уплатата е солидна. Доколку Копенхаген победеше, овој играч ќе беше побогат за 380.000 денари. ЖАЛНО!

Малер 2

Исто и на овој тикет Копенхаген е главниот виновник, што играчот не успа да заработи 20.000 денари.

Малер 3

И на овој тикет станува збор за голем малер. Имено играчот само поради дуелот Рома Лацио не доби неверојатни 58.000 денари.

 

Играј во 1хBet и добиј Корвета, iPhone X или Samsung S9+!

Махер 1

Интересни комбинации се изиграни на овој натпревар. Овој играч го составил овој тикет со специјали и си добил 28.600 денари.

Махер 2

Овде станува збор за интересен тикет. Имено играчот со уплата од 500 денари успеал правилно да ги искомбинира натпреварите и да си добие 6.300 денари.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*