Што се уплаќа денес? (20.09.2018)

што се уплаќа денес

Веќе два дена по ред сме успешни во оваа категорија, а се надеваме дека и денес ќе биде така.

ПАОК – Челзи – 2 @ 1.72

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 260.969 евра. За победа на ПАОК се уплатени 25.542 евра, за реми 14.976 евра, додека за победа на Челзи уплатата изнесува 220.451 евра.

Марсеј – Франкфрут – 1 @ 1.67

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 52.434 евра. За победа на Марсеј се уплатени 48.370 евра, за реми 2.214, а само 1.850 евра се уплатени за победа на Ајнтрахт.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*