Што се уплаќа денес? (21.06.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија ви претставуваме два натпревари со супер коефициент.

Данска – Австралија – 1 @ 2.14

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 1.357 милиони евра. Од нив за победа на Данска се уплатени 855.676 евра, за реми 264.638 евра, додека за победа на Австралија уплатени се само 237.017 евра.

Франција – Перу – 1 @ 1.65

За овој натпревар имаме уплата од 681.509 евра. Од нив, 515.475 евра се уплатени за победа на Франција, 71.293 се уплатени за реми, додека 94.741 евра се уплатени за победа на Перу.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*