Што се уплаќа денес? (08.08.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во нашата омилена категорија решивме да ви претставиме супер дабл со прилично висока уплата.

Селтик – АЕК – 1 @ 1.68

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 135.013 евра. Од нив за победа на Селтик се уплатени 109.767 евра, за реми 14.880, а за победа на АЕК уплатата изнесува 10.366 евра.

1xBet ве води на одмор од соништата!

Пирамиди – Ел Ентаг – 1 @ 1.62

За овој натпревар имаме вкупна уплата од 15.986. Средствата се распоредени по следниот распоред. За победа на Пирамиди, 15.581 евра, за реми 303 евра, а за победа на Ел Ентаг само 102 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*