Што се уплаќа денес (вторник, 04.09.2018)

Денес повторно ќе ви посочиме каде и на кои натпревари одат најголемите уплати во обложувалниците, што често се покажува како добар показател.

Мајденхед – Естлиг 1 @2.14

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 12.154 евра од кои 70%, односно 8.605 евра се уплатени за победа на домаќинот. Уплатата за реми изнесува 1.274 евра додека 2.273 евра се уплатени за победа на гостинот.

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*