Што се уплаќа денес? (14.10.2018)

што се уплаќа денес

За денес во оваа наша најуспешна категорија ќе ви претставиме сингл натпревар на кој има висока уплата, а исто така коефициентот е повеќе од одличен.

Полска – Италија – Х @ 3.20

Вкупната уплата на овој натпревар е 15.595 евра. За победа на Полска уплатени се 1.098 евра, за реми 14.347 евра, додека за победа на Италија уплатата изнесува само 150 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*