Што се уплаќа денес? (28.08.2018)

Што се уплаќа денес

Уплатата како показател вчера не изневери на само неколку минути пред крајот, но денес сметаме дека лесно ќе стигнеме до добивка.

Хал – Дерби – 2 @ 2.60

Уплатата на овој дуел изнесува 10.404 евра. Од нив за победа на Хал се уплатени 603 евра, за реми 314 евра, додека за победа на Дерби уплатата изнесува 9.487 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*