Што се уплаќа денес? (27.08.2018)

Што се уплаќа денес

Вчера без поголеми потешкотии забележавме добивка во оваа категорија, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Атлетик Билбао – Хуеска – 1 @ 1.68

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 37.047 евра. Од нив за победа на Атлетик се уплатени 28.977 евра, за реми 3.204, додека за победа на Хуеска уплатата изнесува 4.866.

Галатасарај – Аланијаспорт – 1 @ 1.33

35.915 евра е целосната уплата за овој меч. Од нив се одделени 34.655 за победа на Галатасарај, 372 евра за реми и 888 евра за победа на гостинот.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*