Што се уплаќа денес? (20.08.2018)

Што се уплаќа денес

Во категоријата што се уплаќа денес ќе ви претставиме два одлични натпревари.

Кристал Палас – Ливерпул – 2 @ 1.44

Уплатата за овој дуел изнесува 392.220 евра. Од нив за победа на Кристал Палас се уплатени 38.938 евра, за реми 46.609, додека за победа на Ливерпул уплатата изнесува 306.673 евра.

Аталанта – Фросиноне – 1 @ 1.37

Овде имаме помала уплата, односно 16.214 евра. Од нив за победа на домаќините издвоени се 13.383 евра, за реми 1.298 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува 1.533 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*