Што се уплаќа денес? (02.06.2018 II дел СИНГЛ)

Што се уплаќа денес

За вечер ви издвоивме натпревар на кој има огромна уплата и тоа на Х (нерешен резултат) во 1xBet.

Алкоркон – Реус – X @ 2.7

Вкупната уплата за овој натпревар е 87.911 евра. За победа на домаќинот уплатата е 19.326 евра, за победа на гостинот е уплатено 3.246 евра, додека за нерешен резултат уплатата е неверојатни 65.341 евра.

Вреди да се проба!!!

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*