Што се уплаќа денес? (25.01.2019)

што се уплаќа денес

Денес имаме доста солидна понуда, па така и во оваа категорија решивме да ви претставиме два натпревари на кои има одлична уплата.

Бристол – Болтон – 1 @ 1.53

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 19.214 евра. За победа на домаќините уплатени се 14.481 евра, за реми 3.784 евра, а за победа на Болтон уплатата изнесува само 949 евра.

Бешикташ – Ерзурум – 1 @ 1.45

На овој натпревар се уплатени 10.943 евра. За победа на домаќините уплатата изнесува 10.185 евра, за реми 597 евра, додека за победа на Ерзурум уплатени се само 161 евра,

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*