Што се уплаќа денес? (25.09.2018)

што се уплаќа денес

И по кој знае кој пат уплатата се покажува како успешен показател. За денес решивме да ви претставиме два натпревари со одличен коефициент.

Сосиедад – Рајо Валекано – 1 @ 1.68

Вкупната уплата за овој дуел изнесува 63.370 евра. За победа на Сосиедад се уплатени 53.430 евра, за реми 5.469 евра, додека за победа на Валекано уплатени се само 4.471 евра.

Еспањол – Еибар – 1 @ 2.02

50.851 се уплатени на овој дуел. За победа на Еспањол уплатата изнесува 40.007 евра, за реми 6.913 евра, а за победа на Еибар уплатени се 3.932 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*