Што се уплаќа денес? (16.08.2018)

Што се уплаќа денес

Вчера во ова категорија имавме претставено Х со коефициент 3.3 и се разбира дека беше добитен. За денес ви нудиме два натпревари.

Копенхаген – ЦСКА Софија – 1 @ 1.60

Вкупната уплата на овој дуел е 14.387 евра. Од нив за победа на Копенхаген се издвоени 11.573 евра, за реми 1.790 евра, а само 1.025 евра се уплатени за победа на ЦСКА Софија.

ЛАСК – Бешикташ – 2 @ 1.85

12.103 eвра е вкупната уплата за овој меч. Од нив за победа на ЛАСК се уплатени 914 евра, 1.014 евра за реми и останатите 10.175 евра се уплатени за победа на Бешикташ.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*