Што се уплаќа денес? (08.06.2018)

Што се уплаќа денес

Неодамна започнавме да пишуваме вести за тоа што се уплаќа денес (ВИДИ ТУКА) … За денес ви претставуваме дабл.

Полска – Чиле – 1 @ 2.04

На натпреварот помеѓу Полска и Чиле се уплатени вкупно 108.573 евра. Од нив 96.947 се уплатени за победа на Полска, 6.739 се уплатени за реми и само 4.887 евра се уплатени за победа на Чиле

Шајцарија – Јапонија 1 @ 1.7

Вкупната уплата на овој натпревар е 46.581 евра. 38.114 се уплатени за победа на Швајцарија, 4.871 евра се уплатени за реми и 3.596 евра се уплатени за победа на Јапонија.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*