Што се уплаќа денес? (06.02.2019)

што се уплаќа денес

Како и многу пати досега, така и вчера уплатата беше одличен показател, па сите кои не послушаа веруваме и си заработија. За денес ќе ви претставиме повторно сингл со одличен коефициент.

Лајпциг – Волфсбург – 1 @ 1.84

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 27.310 евра. За победа на Лајпциг уплатени се 22.872 евра, за реми 3.103 евра, додека за победа на гостинот уплатата изнесува 1.336 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*