Што се уплаќа денес? (17.07.2018)

Што се уплаќа денес

Во нашата омилена, а воедно и најуспешна категорија, за денес ви претставуваме еден фудбалски натпревар и еден тенис дуел.

Хонвед – Работнички – 1 @ 1.85

Уплатата за овој дуел од квалификациите за ЛЕ изнесува 60.949 евра. Од нив за победа на Хонвед се уплатени 52.422 евра. За реми, уплатата изнесува 4.907 евра, додека за победа на Работнички уплатата изнесува 3.621 евра.

Краиник – Монете – 1 @ 2.20

На овој тенис дуел немаме голема уплатата, односно 4.315 евра. Од нив за победа на Краиник се уплатени 3.821 евра, додека за Монете уплатата изнесува 494 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*