Што се уплаќа денес? (18.07.2018)

Што се уплаќа денес

Во категоријата што се уплаќа денес, ќе ви претставиме сингл натпревар.

Нагасаки – Кобе – 2 @ 2.12

Вкупната уплата за овој дуел е 9467 евра. Од нив за победа на Нагасаки се уплатени 1.271 евра, за реми 2.197 евра, додека 5.999 евра се уплатени за победа на Кобе.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*