Што се уплаќа денес? (22.11.2018)

што се уплаќа денес

Денес имаме екстра слаба понуда, па тоа се одразува и на оваа категорија. Практично за денес ви нудиме сингл натпревар со солиден коефициент.

Васко – Сао Паоло – 1 @ 2.74

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 3.000 евра. За победа на Васко уплатени се 1.941 евра, за реми 650 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува само 409 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*