Што се уплаќа денес? (09.06.2018)

Што се уплаќа денес

За во оваа рубрика денес издвоивме два натпревари на кои има солидна уплата.

Данска – Мексико – 1 @ 2.4

За овој натпревар се уплатени вкупно 12.381 евра. Од нив 11.846 се уплатени на победа за Данска, 351 за реми и само 185 евра за победа на Мексико.

Естонија – Мароко – 2 @ 1.58

На овој контролен натпревар, уплатата изнесува 22.852 евра. За победа на Мароко се уплатени 22.852 евра, за реми 1.241 евра, а за победа на домаќинот уплатата е 3.404 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*