Што се уплаќа денес? (05.08.2018)

Што се уплаќа денес

Вчера уплатата беше одличен показател и сите кои не послушаа беа добитни, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Ласк – Ст. Полтен – 1 @ 1.54

На овој дуел уплатени се вкупно 9.949 евра. Од нив за победа на Ласк се издвоени 9.138 евра, за реми 259 евра, додека за Ст. Полтен само 552 евра.

Јанг Бојс – Цирих – 1 @ 1.49

Вкупната уплата за овој меч изнесува 7.767 евра. Од нив за победа на домаќинот издвоени се 5.722 евра, за реми 547 евра, за победа на Цирих 1.497 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*