Што се уплаќа денес? (12.10.2018)

што се уплаќа денес

Денешниот ден изобилува со натпревари, благодарение на Лигата на нации. Ние решивме за денес да ви претставиме два натпревари.

Белгија – Швајцарија – 1 @ 1.52

На овој дуел има уплата од вкупно 82.765 евра. За победа на Белгија уплатени се 64.580 евра, за реми 10.625 евра, додека за победа на Швајцарија уплатата изнесува 7561.

Австрија – Северна Ирска – 1 @ 1.62

Нешто помала уплата имаме на овој дуел, односно 39.132 евра. За победа на Австрија издвоени се 28.748 евра, за реми 7.045 евра, додека за победа на Северна Ирска уплатата изнесува 23.125 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*