Што се уплаќа денес? (25.06.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во категоријата „Што се уплаќа денес“ ви претставуваме дабл мундијалски натпревари.

Иран – Португалија – 2 @ 1.71

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 745.274 евра. За победа на Иран, уплатени се 126.199 евра. За реми уплатата изнесува 87.070 евра, додека за победа на Португалија уплатени се 532.005 евра.

Шпанија – Мароко – 1 @ 1.39

На овој натпревар има уплатено вкупно 657.914 евра. За победа на Шпанците се уплатени 517.969 евра. За натпревар без победник, уплатата изнесува 69.414 евра, додека за победа на Мароко уплатата е 70.531 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*