Што се уплаќа денес? (24.07.2018)

Што се уплаќа денес

И вчера оваа категорија ни донесе пари, па нека им е со среќа на сите што не послушаа. За денес повторно ви нудиме супер дабл.

Астана – Митиланд – 1 @ 1.98

Уплатата за овој дуел изнесува 80.844 евра. Од нив за победа на Астана уплатени се 66.063 евра, за реми 9.223 евра, а за победа на Митиланд 5.557 евра.

ПАОК – Базел – 1 @ 1.88

За овој квалификациски натпревар имаме вкупна уплата од 38.317 евра. Од нив за победа на ПАОК се уплатени 25.881 евра, за реми 8.665 евра, додека за победа на Базел се уплатени само 3.772 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*