Што се уплаќа денес? (19.07.2018)

Што се уплаќа денес

Оваа категорија може да ја прогласиме за најуспешна. Многу пати благодарение на овие информации сме добитни (ВИДИ ТУКА), па се надеваме дека и денес ќе биде така…

Приштина – Фола – 1 @ 1.92

Вкупната уплата за овој натпревар е 17.876 евра. Од нив за победа на Приштина се уплатени 17.076 евра, за реми 283 евра, додека за победа на Фола уплатата е минимални 517 евра.

Иртиш – Тракај – 1 @ 1.57

На овој натпревар имаме уплата од 12.053 евра. Од нив за победа на Иртиш се уплатени 11.236 евра, за реми 459 евра, а за победа на Тракај уплатата е само 358 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*