Малери и махери на колото!

малери и махери

За денес во оваа категорија ќе ви ги претставиме тикетите кои го одбележаа ова коло. Некои беа среќни, а некои за жал не.

Малер 1

Казахстанскиот дуел го остави овој играч без неверојатни 73.000 денари.

малер 1

Малер 2

Тикет со специјали. За жал иако Франција беше фаворит за прв коренер, сепак Хрватите имаа, па така овој играч не успеа да биде добитен.

Малер 3

На овој тикет контролниот натпревар помеѓу Бјури и Ливерпул е виновникот за тоа што не е добитен!

Махер 1

Секоја чест. Уште на 10 јули овој играч изиграл дека Лука ќе биде најдобриот на Мундијалот.

Махер 2

Храбра уплата на мајсторски тикет со специјали. Честито!

ДОКОЛКУ ИМАТЕ И ВИЕИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*