Што се уплаќа денес? (27.06.2018)

Што се уплаќа денес

Во категоријата „Што се уплаќа денес“ ќе ви претставиме два мундијалски натпревари и вкупната уплата на нив.

Србија – Бразил – 2 @ 1.62

На овој натпревар има уплатено вкупно 441.499 евра. Од нив за победа на Србија уплатени се 72.075 евра, за реми 51.729 евра, додека за победа на бразил уплатата изнесува 317.695 евра.

Швајцарија – Костарика – 1 @ 1.68

Вкупната уплата за овој дуел е 411.028 евра. Од нив 306.434 се уплатени за победа на Швајцарија. 69.416 евра се уплатени за реми, а останатите 35.179 евра се уплатени за победа на Костарика.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*