Што се уплаќа денес? (21.08.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија ви претставуваме сингл натпревар со одличен коефициент.

Свонси – Лидс – 2 @ 2.38

Вкупната уплата за овој дуел изнесува 57.457 евра. За победа на Свонси се уплатени 10.021 евра. За реми 9.797 евра, додека за победа на Лидс уплатата изнесува 37.639 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*