Што се уплаќа денес? (17.02.2019)

што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија ќе ви претставиме сингл натпревар со солиден коефициент на кој има прилично висока уплата со интересен распоред.

Интер – Сампдорија – 1 @ 1.61

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 34.352 евра. За победа на Интер уплатени се 31.624 евра, за реми 1.461 евра, додека за победа на Сампдорија уплатата изнесува 1.268 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*