Топ 5 онлајн обложувалници достапни во Македонија!

топ онлајн обложувалници

Тимот на Кладење.мк според личното искуство реши да ви ги рангира онлајн обложувалниците кои се достапни на нашите простори и да ви помогне при изборот на онлајн обложувалница.

Бр. 5 – Unibet

Според нашето рангирање, на онлајн обложувалницата Unibet и го „дадовме“ 5-то место. Оваа обложувалница е со долга традиција и е доста распространета шриум светот. Располага со просечни коефициенти, а понекогаш знае да прикаже и интересни понуди како за новите, така и за постоечките корисници.

топ оналјн обложувалници
Регистрирај се на Unibet


Бр. 4 – 10Bet

Четвртата позиција ја резервиравме за обложувалницата на 10Bet. Имено оваа обложувалница поседува модерен сајт на кој многу лесно може да се снајдете, а исто така и позитивно е тоа што многу лесно може да пребарувате. Кога се во прашање уплатите и исплатите, постојат различни методи на кои може да ги уплатите и исплатите вашите средства, како што се кредитни и дебитни картички.

топ оналјн обложувалници
Регистрирај се на 10Bet


Бр. 3 – Bet365

Веруваме дека не постои обложувач на овој свет, што не слушнал за обложувалницата на Bet365. Оваа обложувалница е една од постарите онлајн обложувалници и ја ужива најголемата доверба кај играчите. Располага со солидни коефициенти и доста широка понуда за обложување. Исто така онлајн обложувањето им е на високо ниво во секој поглед.

топ оналјн обложувалници
Регистрирај се на Bet365


Бр. 2 – 1xBet

Оваа обложувалница за многу кратко време се проби и одговорно тврдиме дека ги помести границите за онлајн обложување. Има македонска поддршка, а уплатата е исто така во македонски денари. Минималниот депозит е 50 денари, а тоа придонесува за секој играч да не може да ја прескокне и да не направи сметка во неа. Доколку барате „специфични“ игри за еден натпревар тоа може да го најдете во 1хBet. Со еден збор, за 50 денари стекнувате ново искуство наречено „Онлајн обложување“.

топ оналјн обложувалници
Регистрирај се на 1XBET


Бр. 1 – Coinbet24

Тронот во онлајн обложување на нашите простори го препишуваме на онлајн обложувалницата Coinbet24. Oваа обложувалница неодамна се појави на нашиот пазар, но за рекородно време направи вистински БУМ. Македонската поддршка на сајтот и уплатите во македонски денари беа големи фактори за успех на оваа обложувалница. Освен тоа, бонусот за добредојде и еднократните промоции ја оправдуваат оваа позиција каде што се наоѓа Coinbet24. Уплатата и исплатата е регулирана со кредитни и дебитни картички која за рекордно брзо време ќе биде реализирана, а вашите пари ќе ви бидат достапни на вашиот банкомат. Не ја пропуштајте можноста да бидете дел од приказната наречена Coinbet24.

топ оналјн обложувалници

Регистрирај се на Coinbet24

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*