Фантастична понуда од 10Bet за Ролан Гарос!

Ролан Гарос

По повод финалето на турнирот во тенис, Ролан Гарос, 10Bet ни ја претстави нивната понуда.

Тие нудат рефундирање на средствата, ако играчот го победи првиот сет, но на крај го изгуби мечот.

Се што треба да направите е:

  1. Креирајте сметка на 10Bet ТУКА
  2. Уплатете најмалку 5 евра за победник на натпреварот од турнирот Ролан Гарос
  3. Ако играчот победи во првиот сет, а на крајот изгуби, парите ќе ви бдиат вратени на вашта сметкa

Регистрирај се на 10Bet
Услови и права за користење

  • Понудата е валидна до 10 јуни
  • Понудата може да се искористи еднаш за еден корисник
  • За да бидете квалификувани, мора да го уплатите натпреварот пред мечот
  • Максималната рефундирана сума може да биде 10 евра

Регистрирај се на 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*