Што се уплаќа денес? (01.07.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија ќе ви дадеме информација за тоа колку се уплаќа на натпреварите од Мундијалот!

Шпанија – Русија – 1 @ 1.62

Скоро 2 милиони, односно 1.983 милиони евра се уплатени на овој натпревар. Од нив 1.489 милиони евра се уплатени за победа на Шпанија, за реми се уплатени 217.985 евра, додека за победа на Русија уплатата изнесува 275.479 евра.

Хрватска – Данска – 1 @ 1.87

За вечерашниот дуел вкупната уплата е 989.668 евра. Од нив за победа на Хрватска се уплатени 700.151 евра, за реми 151.240, додека за победа на Данска упалтата е 138.277 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*