Обложувалницата на 10Bet нуди зголемени коефициенти за Англија кои не смеете да ги пропуштите!

10Bet

Една од најдобрите онлајн обложувалници, 10Bet ни нуди зголемени коефициенти за репрезентацијата на Англија за Мундијалот во Русија.

Ова ви е екстра можност, доколку верувате во репрезентацијата на Англија, за истите пари да добиете многу повеќе. Не пропуштајте!

Понудата им е следна:

Англија да победи на Мундијалот – 19 коефициент
Англија да стигне да финалето – 12 коефициент
Англија да постигне повеќе од 7.5 гола (без пенали) – 2.20 коефициент
Англија да победи во групата – 6 коефициент
Англија да победи со повеќе од 6.5 поени во групата – 2.60 коефициент
Англија да биде елиминирана на пенали – 7 коефициент
Англија да не ја помине групата – 7 коефициент

10Bet

НАПОМЕНА: Максималната уплата на овие коефициенти може да биде 20 евра.

Регистрирај се на 10Bet и играј на зголемени коефициенти

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*