Што се уплаќа денес? (31.05.2018 II ДЕЛ)

Што се уплаќа денес

Првиот дел за малку не беше успешен, но претходните три беа добитни. Секако дека ова е игра на среќа и нема ништо сигурно.

Словачка – Холандија – 2 @ 2.14

Вкупната уплатена сума на овој натпревар е 56.592 евра. Од нив, 41.592 евра се уплатени за победа на Холандија, 8.890 евра е уплатата за реми и 6.111 евра е уплатата за Словачка.

Вилијамс – Барти – 2 @ 1.82

За овој тенис натпревар, вкупната уплата изнесува 161.807 евра. За победа на Барти, уплатата е во висина од 107.938 евра, додека за Вилиамс уплатата е 53.869 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*