Што се уплаќа денес? (03.07.2018)

Што се уплаќа денес

Вчера во оваа категорија бевме успешни и ги погодивме двата натпревари. За денес повторно ви нудиме дабл.

Колумбија – Англија – 2 @ 2.18

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 1.19 милиони евра. Од нив за победа на Колумбија се уплатени 257.899 евра. За реми уплатата е 170.963 евра, додека за победа на Англија уплатата е неверојатни 760.909 евра.

Пенг – Стошур – 2 @ 1.76

За овој тенис дуел уплатата изнесува 32.173 евра. За победа на Пенг уплатата е само 1.351 евра, додека за победа на Стошур уплатата изнесува 30.822 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*