Малери и махери на колото

малери и махери

Во нашата редакција пристигнаа тикети од изминатото коло од кои некои се добитни, а некои не се и тоа само поради еден натпревар. Во прилог ви ги претставуваме најинтересните тикети…

Малер 1

Внимателно избрани 11 натпревари и изиграни со знакот „гол-гол“. Дуелот помеѓу Порт Вејл  и Линколн заврши 1-0, па така не се усреќи овој играч со 500 евра.

Малер 2

Оптимистички тикет. Изиграни 4 натпревари на конечен исход со високи коефициент. 3те се погодени, а Верона е виновник за овој тикет да не биде махерски.

Малер 3

Иако Фиорентина во дуелот против СПАЛ беа огромни фаворити, сепак натперварот заврши без голови. Супер одигран тикет и за мала уплата играчот ќе си добиела солидна цифра. Жално.

Махер 1

Исклучиво високи коефициенти изиграл овој играч. Избрал 7 натпревари и ги погодил. Тикетот е уплатен за минимални 30 денари, а добивката е одлична и изнесува 9200 денари.

Махер 2

Коефициентот не е толку махерски, колку што уплатата е храбра. Како и да е внимателно избрани 5 натпревари со мали коефициенти и уплата од 4000 денари, го усреќија овој играч со 12.500 денари.

Махер 3

Исто како и погорниот тикет и овој е за висока уплата на многу мал коефициент. Играчот одлучил да ги изигра фаворитите Барселона и Бенфика и да заработи. Нека му е со среќа.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*