Малери и махери на колото!

малери и махери

Зад нас оставаме уште еден доста интересен викенд во поглед на обложувањето. Во нашата редакција пристигнаа многу интересни тикети, а ние ги избравме само најинтересните.

Малер 1

Доста храбар тикет. На вупно коефициент 298 играчот уплатил 1000 денари и чекал 380.000 денари. Данскиот дуел помеѓу Брабранд и Виборг го типувал на победа за гостинот, но за жал тој заврши без победник.

Малер 2

Лацио иако беше фаворит во дуелот против Каљари не успеа да издвои победа, па натпреварот помеѓу

Mалер 3

Страшна работа … Сампдориа е главниот виновник за овие тикети што не се добитни 🙁

Малер 4

За мала уплата составил одличен коефициент и можна добивка од скоро 80.000 денари. Вест Хем е екипата која не му ги овозможи овие пари на играчот.

Малер 5

12 натпревари комбинирани со една иста комбинација, 1+ прво полувреме – 1+ второ полувреме. 11 ги погодил, а 12 го турнала за неверојатни 37.000 денари.

Малер 6

Мајсторски изиграно. Избрани и поголеми коефициенти, но натпреварот помеѓу Рома и Торино го типувал овој играч Г.Г, а за жал заврши 3-0 и го остави без скоро 70.000 денари..

Малер 7

Мераклиски одигран тикет. Наредени 9 натпревари, меѓутоа италиајнското дерби не го „посака“ играчот и да го усреќи со дополнителна плата.

Малер 8

Холандското дерби и главен виновник за овој тикет што не е добитен. Навистина жално.

Махер 1

3 натпревари изиграни Г.Г во прво полувреме. За 50 денари си зел 6500 денари. Нека му се со среќа.

Махер 2

Уште еден интересен тикет. Играчот направил интересна и мудра комбинација, па си доби скоро 20.000 денари.

Махер 3

Едно големо браво за мајсторот. Ги „навезал“ за сабота и недела за уплата од 50 си доби забава за двата дена и неверојатни 38.000 денари. Нека му е со среќа.

ДОКОЛКУ ИМАТЕ И ВИЕИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*