100% бонус до 100 евра во обложувалницата на 10Bet!

Не пропуштајте ја ексклузивната можност за да си добиете 100% до 100 евра на вашата прва уплата единствено во 10Bet. Понудата е наменета за регистрација и уплаќање преку мобилен телефон.

Се што треба да направите е:

 1. Креирајте сметка ТУКА!
 2. Направете ја вашата уплата од најмалку 15 евра со промо кодот MOBILEFD
 3. Уживајте во бонусот
 4. Регистрирај се на 10Bet

Услови и правила за користење

 • Понудата е валидна до 31.12.2018
 • Понудата важи само за регистрација и уплата преку мобилен телефон
 • Уплатата без промокодот MOBILEFD не е валидна
 • За да го добиете бонусот, вашата уплата мора да ја изиграте на коефициент 1.6
 • Игрите помалку/повеќе и хендикеп не важат за бонусот
 • Промоцијата е валидна еднаш за еден корисник
 • Промоцијата важи само за корисиници кои уплаќаат прв пат
 • За да го повлечете бонусот мора да го изиграте најмалку 8 пати на коефициент од 1.6 преку мобилен телефон.

Регистрирај се на 10Bet

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Лига на Шампиони: Најава, анализа и предлог тип за натпреварите во вторник – Kladenje.mk
 2. Тикет на денот од Лигата на Европа (четврток, 22.02.2018) – Kladenje.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*