Не пропуштај ја можноста да добиеш 100% бонус до 100 евра!

10bet

Обложувалницата на 10bet повторно со фанстастична понуда која не се пропушта.

Оваа понуда важи за сите корисници кои претходно не направиле воопшто уплата на нивната сметка.

Направете ја вашата прва уплата со промо кодот MOBILEFD и добијте 100% бонус до 100 евра на вашата сметка.
Регистрирај се на 10Bet

Права и услови за користње

  • Понудата важи до 31.12.2017 23:59
  • Понудата важи за корисници кои претходно не направиле уплата
  • Минималниот износ на уплата е 15 евра
  • Бонусот автоматски се кредитири на вашата сметка
  • Депозитот и бонусот пред да се повлечат, треба да се изиграат најмалку 8 пати на коефициент поглем од 1.60

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*