Изненадување од 10Bet за љубителите на НБА!

10bet

Обложувалницата на 10Bet овој пат реши да ги изненади љубителите на НБА, односно сите што сакаат да се обложуваат на овој спорт.

Тие дават 10 евра во форма на бесплатни средства, а за да ги добиете следете ги овие чекори:

  1. Најавете се на сметката од 10Bet
  2. Уплатете 10 евра пред да започне НБА натпреварот
  3. Ако вашиот облог е недобитен, а двајца играчи постигнат 30+ поени, вие ќе си добиете 10 евра бесплатни средства валидни за обложување на секој спорт.
  4. Регистрирај се на 10Bet

Услови и права за користење

  • Понудата е валидна до 11 април 2018 година
  • Понудата е валидна еднаш за еден корисник
  • За да ги добиете бесплатните средства, мора да уплатите пред почетокот на натпреварот
  • Бесплатните средства ќе бидат кредитирани на вашата сметка во наредните 72 часа
  • Бесплатните средства траат 7 дена откако ќе ги добиете
  • Бесплатните средства може да ги искористете за било што на коефициент од 1.8 до 8

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*