10 eвра неделно нуди 10bet за комбо играчите!

Љубителите на комбо обложување имаат фанстатична можност да си заработат 10 евра бесплатен облог, единствено во обложувалницата на 10bet.

Вашите 10 евра може да ги добиете само во три чекори:

    1. Пријавете се во комбо клубот тука
    2. Ставете 4 комбо тикети во една седмица со по 3 натпревари со коефициент поголем од 1.6
    3. Добиј 10 евра гратис

Регистрирај се на 10Bet

Правила и услови за користење

  • Понудата важи до 31.12.2017
  • Понудата е валидна само за играчите кои својот комбо тикет ке го уплатат до Недела 23:59
  • Квалификуван коефициент е над 1.6
  • После четвртиот комбо тикет, бонусот автоматски се кредитира на вашата сметка

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*