Најдобрата онлајн обложувалница чести 25 евра!

Како што и сами знаете, обложувалницата на Bet365 важи за една од најдобрите обложувалници во оваа индустрија. Тие нудат се што е потребно за еден играч да биде задоволен, а нешто послаби беа во поглед на бонусите, но денес веќе тоа е минато.

Имено, за секој нов корисник нудат 25 евра на првиот депозит во форма на бесплатни средства (Free Bet), oдносно бонус без услови.

Се што треба да направите е:

  1. Регистрирајте се на ОВОЈ ЛИНК
  2. Направете го вашиот прв депозит од најмалку 5 евра
  3. Уплатете го депозитот и бесплатните средства се ваши

Услови и правила за користење:

  • Бесплатните средства се во вредност на депозитот најмногу до 25 евра
  • Средствата ви се достапни откако вложените пари ќе ги изиграте барем еднаш без разлика дали облогот е добитен или не
  • Понудата важи само за нови корисници

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј 25 eвра бонус

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*