Black Friday во обложувалницата на 10Bet!

10bet

Обложувалницата на 10Bet, по повод Black Friday го зголеми бонусот за комбо бет тикетите.

Не пропуштајте ја оваа можност да ја зголемите вашата добивка!

Еве што треба да направите:

  1.  Најавете се во обложувалнцата на 10Bet
  2.  Изберете најмалку 5 натпревари од било кој спорт
  3.  Добијте бонус за комбо тикет

Бонусот ја менува вредноста во зависност од тоа колку натпревари имате изиграно, а распределбата е следна:

5 – натпревари – 15%
6 – натпревари – 15%
7 – натпревари – 20%
8 – натпревари – 25%
9 – натпревари – 30%
10 – натпревари – 35%
11 – натпревари – 40%
12 – натпревари – 45%
13 – натпревари – 50%
14 – натпревари – 55%
15 – натпревари – 60%
16 – натпревари – 65%
Регистрирај се на 10Bet

Услови и права за користење

  • Игрите Draw No Bet и Asian Handicep не се квалификувани
  • На тикетот треба да имате изиграно најмалку 5 натпревари
  • Максималната добивка од бонусот која може да ја добиете е 10.000 евра
  • Најмалиот коефициент на тикетот треба да биде 1.2
  • Средствата како бонус не се квалификувани за оваа понуда

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*